Hrana pentru câini, de la faza de "starter" până la cea de "puppy" și "junior", reprezintă pilonul fundamental al unei vieți sănătoase și pline de vitalitate pentru prietenul nostru necuvântător. Aceste etape critice de dezvoltare necesită o abordare specializată pentru a asigura că micuțul patruped primește toate nutrienții esențiali pentru a crește puternic și fericit.

1. Hrana pentru câini "Starter" - Primii Pași în Viață:

În primele săptămâni de viață, puii de câine au nevoie de o nutriție delicată și echilibrată pentru a crește și a se dezvolta în mod adecvat. Hrana "Starter" este ca o simfonie a nutrienților, special creată pentru a satisface nevoile exigente ale puilor. Această hrană moale și hrănitoare oferă proteine esențiale pentru dezvoltarea musculară și grăsimi sănătoase pentru creșterea rapidă. De asemenea, hrana pentru "starter" poate include ingrediente care susțin dezvoltarea sistemului imunitar în formare și stimulează dezvoltarea sănătoasă a creierului.

2. Hrana pentru câini "Puppy" - Explorarea Lumii:

Pe măsură ce puiul dvs. crește, el începe să exploreze lumea din jur și să dezvolte noi abilități. Hrana "Puppy" este ca un ghid blând care îl ajută să învețe și să se dezvolte în continuare. Această hrană oferă proteine de înaltă calitate pentru a sprijini creșterea musculară și un echilibru precis de nutrienți, cum ar fi calciu și fosfor, pentru a întări oasele și dinții în dezvoltare. În plus, hrana "Puppy" poate include acizi grași omega-3 pentru o blană strălucitoare și sănătatea pielii.

3. Hrana pentru câini "Junior" - De la Pui la Adolescent:

În timp ce trece la adolescență, câinele dvs. își consolidează masa musculară și dezvoltă un sistem imunitar puternic. Hrana "Junior" este ca un partener de încredere în această tranziție. Aceasta oferă proteine adaptate pentru a susține dezvoltarea musculară continuă și niveluri adecvate de nutrienți pentru a menține oasele și dinții în formă excelentă. Hrana "Junior" poate include, de asemenea, antioxidanți și vitamine esențiale pentru a proteja împotriva bolilor și pentru a sprijini sănătatea globală.

În concluzie, hrana pentru câini, de la "starter" la "puppy" și "junior," este un aliat de încredere în creșterea și dezvoltarea sănătoasă a patrupedului dvs. Aceste produse de înaltă calitate sunt special formulate pentru a oferi nutriția necesară în fiecare etapă crucială a vieții câinelui dvs., ajutându-l să devină un companion fericit și plin de energie pentru mulți ani înainte.

Hrana pentru câini junior, adaptată rasei si taliei, reprezintă o opțiune ideală pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor în creștere, ținând cont de caracteristicile distinctive ale rasei. Iată o descriere generală a hranei pentru câini junior, personalizată în funcție de rasa câinelui:

1. Pentru rase mici sau toy (de exemplu, Yorkshire Terrier, Chihuahua, Bichon): Hrana pentru câinii junior din rase mici este formulată pentru a satisface nevoile acestor câini mici și fragili. Această hrană conține proteine de înaltă calitate pentru a susține dezvoltarea musculară și niveluri adecvate de calciu și fosfor pentru a promova sănătatea dinților și oaselor mici. De asemenea, poate conține antioxidanți și acizi grași esențiali pentru a menține pielea și blana sănătoase.

2. Pentru rase de talie medie (de exemplu, Bulldog, Cocker): Hrana pentru câinii junior de talie medie oferă un echilibru între proteine, grăsimi și carbohidrați pentru a susține dezvoltarea unei mase corporale sănătoase. Aceasta poate include niveluri adecvate de glucosamină și condroitină pentru a menține sănătatea articulațiilor, ceea ce este important pentru rasele mai mari, care pot fi predispuse la probleme articulare.

3. Pentru rase mari și uriașe (de la Ciobănesc German pana la Dog German): Câinii junior din rase mari și uriașe au nevoi nutriționale specifice, deoarece cresc rapid și au o predispoziție la problemele legate de dezvoltarea oaselor și a articulațiilor. Hrana pentru aceste rase conține niveluri mai moderate de proteine și grăsimi, dar are un conținut ridicat de calciu și fosfor pentru a sprijini dezvoltarea oaselor și dinților. De asemenea, poate include aditivi pentru sănătatea articulațiilor și pentru a ajuta la controlul creșterii în greutate.

4. Pentru rase sensibile (de exemplu, Bulldog Francez, West Highland White Terrier): Câinii din rase sensibile pot avea nevoi dietetice specifice, cum ar fi o digestie sensibilă sau intoleranță la anumite ingrediente. Hrana pentru câinii junior din rase sensibile poate conține ingrediente ușor digerabile și poate fi formulată pentru a evita alergenii comuni. De asemenea, poate conține prebiotice pentru a sprijini sănătatea tractului digestiv.

Mancare caini pui si junior - vezi 38 produse

Filtre active
Pret 35,97 lei
Pret 42,51 lei

Mancare caini pui si junior - Ofera-i patrupedului tau ceea ce are nevoie