FILTRARE

Filtrare dupa

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0 kg - 4 kg

Tip Produs

Tip Produs

Material

Material

Culoare

Culoare

Jucarii pisici

Jucarii pentru pisoi si pisici

Ansamblu de joaca pentru pisici – divertisment si dezvoltare la cote maxime

Micile feline sunt animale de companie cu energie. Ele au nevoie de jucarii speciale pentru pisici nu doar pentru a se distra, cat si pentru a fi stimulate mental, a face exercitii sau a-si dezvolta instinctele de vanatoare. Dar mai ales pentru a crea o legatura emotionala cu tine.

Pentru ca sunt multe jucarii pe piata, noi am ales sa ti le oferim pe acelea care indeplinesc toate nevoile unei pisici. Astfel ca pe site-ul nostru vei gasi ansambluri de joaca din plus sau cu casute pentru pisici si sisaluri pentru gherute. Pentru ca stim cat sunt de importante jucariile pentru pisici, am facut o colectie dintre cele mai interactive pentru ca animalul tau sa nu se plictiseasca.

Jucarii pentru pisici – accesorii de nelipsit din viata unei pisici cu multa energie

Printre cele mai cautate si apreciate jucarii se gasesc ansamblurile si sisalurile pentru pisici. Asta deoarece le solicita spre joaca si dezvoltare. Jucariile pentru zgariat, precum sisalurile, sunt necesare. Jucandu-se cu ele, pisica are grija de gherutele ei in permanenta. Si sunt, clar, preferate in detrimentul canapelei. De asemenea, soriceii din diferite materiale sunt o alege buna. Cu ajutorul lor, pisica isi va dezvolta foarte mult abilitatile de vanatoare si, daca locuiesti la casa, te poate chiar surprinde cu vreun soricel real prins cu multa abilitate.

In lipsa unor astfel de jucarii atat de necesare, animalul de companie poate oricand sa se foloseasca de hrana pentru a se juca. Mancarea este cruciala pentru sanatate, indiferent daca alegi hrana uscata pentru pisici sau hrana umeda pentru pisici, insa neavand jucarii poate aparea asocierea hrana-joaca. Desigur ca poti folosi anumite recompense daca pisica face ceea ce ii spui. Dar este important sa achizitionezi si jucarii – pentru a avea grija de toate nevoile animalului tau - inclusiv cele ce tin de igiena.

Jucarii pisici - vezi 84 produse

Filtre active

Jucarii pisici - Ofera-i patrupedului tau ceea ce are nevoie