Boluri pentru caini si castroane

Bolurile pentru caini asigura curatenia si igiena atunci cand ai un animal de companie

Catelul tau merita cele mai bune produse si solutii, iar castronul pentru mancare nu face exceptie. Alege bolul potrivit si cainele isi va manca hrana cu usurinta si in conditii bune.

La Petmaster.ro gasesti o varietate de modele de castroane pentru caini, in diverse materiale, marimi si forme. Sunt disponibile atat boluri pentru cei de talie mare, in care poti pune o cantitate generoasa de hrana uscata pentru caini, cat si boluri de marimi reduse, ideale pentru rasele de talie mica, precum bichon, chihuahua si altele. De asemenea, vei descoperi castroane in care poti pune atat hrana pentru catei, cat si apa, ceea ce te ajuta la optimizarea spatiului si pastrarea ordinii.

Castroanele pentru caini care sunt usor de curatat si pastreaza mancarea proaspata? Cele din inox!

Pe site-ul nostru exista boluri pentru catei in diverse culori, pentru ca tu sa poti alege varianta pe care o doresti pentru animalutul tau. In plus, vei descoperi modele realizate din inox, din plastic sau din ceramica. Daca vrei sa te asiguri ca bolul nu aluneca si nu il incomodeaza pe catel, atunci alege o varianta antiderapanta, dotata cu o suprafata de cauciuc, care fixeaza castronul pe podea.

Boluri pentru caini si castroane - vezi 46 produse

Filtre active

Boluri pentru caini si castroane - Ofera-i patrupedului tau ceea ce are nevoie