Litiere pisici

Litiera pentru pisici mentine igiena pentru animalutul tau

Animalul tau de companie merita cele mai bune produse, iar litiera nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta care adaposteste si pisici. Alaturi de filtre si nisip special, aceasta te ajuta sa pastrezi un grad inalt de igiena.

Pe site-ul nostru vei descoperi litere de diverse dimensiuni, atat ieftine, cat si scumpe, pentru pisici de toate varstele. Daca adapostesti mai multe animale de companie, atunci este indicat sa optezi pentru o litiera cu o suprafata mai mare. In ea poti aseza asternut si nisip igienic pentru pisici, cu sau fara parfum. Pentru curatarea acestuia, ai nevoie si de o lopatica, ce iti va permite sa indepartezi fara probleme reziduurile de la pisica.

Litiera care impiedica imprastierea mirosurilor neplacute: cea acoperita

Pentru o eficienta ridicata impotriva mirosurilor neplacute, poti opta pentru o litiera acoperita, care sa nu permita patrunderea acestora in restul locuintei. Litierele cu capac sunt inalte si inchise, asa ca pisica are acces facil la asternutul igienic. O alta masura pe care o poti lua este utilizarea filtrelor pentru litiera, care absorb mirosurile neplacute si au o eficienta sporita.

Igiena este unul dintre cele mai importante aspecte privind ingrijirea animalului tau de companie, alaturi de mancarea pentru pisici, care trebuie sa fie de calitate superioara. In acest fel, te asiguri ca minimizezi riscul aparitiei problemelor de sanatate. Comanda litiera potrivita de pe site-ul nostru si ai grija ca ea sa fie amplasata intr-un loc cu acces facil pentru pisica. Astfel, ea o va putea folosi nestingherita!

Litiere pisici - vezi 13 produse

Filtre active
Pret 3,57 lei
Pret 35,70 lei
Pret 65,45 lei
Pret 108,72 lei

Litiere pisici - Ofera-i patrupedului tau ceea ce are nevoie