FILTRARE

Filtrare dupa

Marca

Marca

Varsta

Varsta

Greutate Produs

Greutate Produs

Tip Ambalaj

Tip Ambalaj

Ingredient Principal/Aroma Hrana

Ingredient Principal/Aroma Hrana

Sensibilitati si Cerinte Speciale

Sensibilitati si Cerinte Speciale

Talie

Talie

Rasa caini

Rasa caini

Tip dieta

Tip dieta

Hrana uscata caini

Hrana uscata pentru caini – esentiala pentru sanatatea patrupedului tau!

Hrana este foarte importanta, atat pentru oameni, cat si pentru animale. Cateii au nevoie de mancare de calitate, care sa aiba ingrediente benefice si caracteristici optime. Pentru a alege produsul potrivit, este recomandat sa ai in vedere mai multe aspecte semnificative. Varsta, rasa si dieta patrupedului tau sunt elemente pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand selectezi sortimentul ideal. In ceea ce priveste varsta, exista hrana special creata pentru adulti, seniori, pui si juniori – fiecare avand caracteristici specifice nevoilor digestive pe care le are cainele. Rasa este un detaliu pe care nu trebuie sa-l ignori, deoarece fiecare rasa se defineste prin anumite particularitati (talie mica, talie mare etc.), iar, in privinta nevoilor speciale, este bine sa stii ca exista hrana inalt proteica sau fara cereale, destinata cateilor care urmeaza o anumita dieta.

Hrana uscata pentru caini sub 10 kg sau peste 10 kg: alege in functie de nevoile tale si ale patrupedului tau

Daca vrei sa cumperi hrana uscata pentru caini, trebuie sa alegi un pachet care sa se potriveasca nevoilor tale si ale patrupedului tau. Cu siguranta vei gasi o varianta mai ieftina, indiferent de gramajul ales – 1 kg, 5 kg, 10 kg, ori un sac de 15-20 kg sau alte gramaje intermediare. Pentru a descoperi o mancare buna, orienteaza-te catre optiuni premium si produse care sa aiba o super calitate. Asadar, poti opta pentru arome cu peste, pasare, miel, vita, rata sau alte gusturi inedite, alegand hrana potrivita pentru catelul tau. De asemenea, in cazul in care vrei sa variezi mancarea, te poti orienta si catre hrana umeda pentru caini sau recompense pentru caini, ce pot contribui, in mod pozitiv, la sanatatea patrupedului tau!

Alege boabe pentru caini de la producatori de renume precum Royal Canin, Petkult, Brit sau Taste of the Wild ca sa ai confortul calitatii. In cazul in care cainele tau are anumite sensibilitati, verifica gama de produse speciale pentru caini cu sensibilitati digestive, urinare sau ale pielii. Poti vedea in descrierea produselor compozitia, inclusiv continutul de carne sau fibre, pentru a lua cea mai buna decizie.

Cainii, in functie de rasa si de talie, pot fi predispusi la anumite boli si atunci trebuie sa ai in vedere sanatatea articulatiilor, a sistemului cardiovascular si imunitatea cainelui. De asemenea, gasesti solutii pentru alergii la caini prin continutul de ingrediente cu potential alergen scazut, inclusiv mancare pe baza de proteine din insecte.

Hrana uscata caini - vezi 436 produse

Filtre active
Pret 288,85 lei
Pret 282,31 lei
Pret 163,50 lei
Pret 288,85 lei
Pret 479,60 lei
455.62 lei

Hrana uscata caini - Ofera-i patrupedului tau ceea ce are nevoie